Schoonmaak

Reguliere schoonmaak kantoren
Opleverschoonmaak
Vloerconservering
Tapijtreiniging
Sanitaire producten

Een heerlijk schone werkplek

Schoonmaken is mensenwerk en daar zijn wij goed in. Alleen gemotiveerde medewerkers kunnen net dat beetje extra geven waar u blij van wordt. Wij zetten dan ook in op intensieve begeleiding en coaching van onze medewerkers. Hoe meer aandacht hoe beter de kwaliteit van onze dienstverlening. Omdat we willen dat onze mensen ook begrijpen waar onze opdrachtgevers dagelijks mee bezig zijn, trainen we hen niet alleen in hospitality, maar ook met een klant specifieke kennistoets.

We zijn proactief!

Natuurlijk spreken we vooraf met onze opdrachtgevers af wat we gaan doen. We zorgen voor heldere communicatie en overzichtelijke rapportages.

Maar daar houdt het voor ons niet op. We zijn proactief op de locatie aanwezig om onze dienstverlening continue te verbeteren. We merken dat onze opdrachtgevers dat enorm waarderen, want bij veel van onze opdrachtgevers hebben we al ruim tien jaar een zeer prettige relatie.

Glasbewassing

50 jaar ervaring in de zakelijke markt

Voor glasbewassing werken we uitsluitend met vaste teams van specialisten. Zij zijn gewend om te werken met hoogwerkers en telewash-systemen. Zo zijn we in staat om op alle hoogtes te werken, vanaf de begane grond tot en met de bovenste verdieping.

Schoonmaak serverruimten en datacenters

Datacenters en serverruimten vragen om specialistische en veilige schoonmaak. Een doorsnee schoonmaakproces kan hier catastrofale gevolgen hebben, zoals bijvoorbeeld lekkage en kortsluiting.
De Vos Groep hanteert een doeltreffende methode voor het reinigen van datacenters waarbij uitsluitend gewerkt wordt met speciaal hiervoor bestemde middelen en materialen. Onze specialisten werken exclusief in datacenters en serverruimten en zijn dus dagelijks alert op mogelijke risico’s van kostbare downtime voor u en uw klanten.

Gevelreiniging

Een brandschone gevel zorgt voor een goede  eerste indruk van uw bedrijf. Onze VCA-gecertificeerde specialisten laten uw gevel er weer als nieuw uitzien.

  • Hogedruk reiniging
  • Chemisch reinigen
  • Stralen
  • Hydrofoberen

Ondersteuning bij uw facilitaire diensten?