Werkplekinrichting

Ergonomische werkplek nodig?
Neem contact met ons op!
bekijk ons volledige assortiment

Ergonomische werkplekinrichting

Zorg goed voor uw medewerkers

Omdat uw medewerkers meerdere uren per dag achter hun werkplek doorbrengen, is het van het grootste belang dat deze werkplek ook ‘goed’ is ingericht. Goed betekent vooral; met de juiste instelling van het bureau, van het beeldscherm, van de stoel, van het licht et cetera. Een ergonomisch goed ingerichte werkplek zorgt voor gezonde en vitale medewerkers. 

De Vos Ergonomics is leverancier van producten en diensten die nodig zijn voor een perfect ergonomisch ingerichte werkplek. Alles wat op en rond uw bureau kan bijdragen aan een veilige en verantwoorde werkomgeving kunnen wij niet alleen monteren, maar ook aan u leveren. Met zorg hebben we het zeer complete productenaanbod voor u samengesteld.

We bieden gerenommeerde merken, korte levertijden, full service en bovenal verstand van zaken door onze jarenlange ervaring op de werkvloer. Wij bieden u een totaalpakket aan producten en daaraan gerelateerde diensten om onze full service compleet te maken

Ergonomische producten
We bieden gerenommeerde merken zoals Humanscale (monitorarmen, zit/sta oplossingen), Bachmann, Schulte Evoline, AH-Meyer (electrificatie oplossingen), PJ Productions (CPU/Notebook-houders, pennenlades) en alle A-merken voor bekabeling. We zijn voorraadhoudend en hanteren korte levertijden.

Cablemanagement
Het is belangrijk dat alle bekabeling op en aan het bureau ordelijk wordt gemonteerd en weggewerkt. Dit maakt toekomstige mutaties eenvoudiger. We zorgen ervoor dat ieder bureau zorgvuldig wordt ingericht met monitorarmen, cpu houders en elektrificatie.

Ondersteuning bij werkplekverhuizingen
Omdat cablemanagement een steeds belangrijkere rol krijgt bij werkplekverhuizingen kunnen wij onze werkzaamheden combineren met het af- en aankoppelen van alle werkplek automatisering zoals computers, beeldschermen, telefonie en randapparatuur. 

Advies nodig bij ergonomische werkplekken?