Hospitality

Het centraal stellen en enthousiast welkom heten van uw gasten en medewerkers is in onze visie waar het om draait.

Uw gastbeleving & bereikbaarheid zijn onze zorg!

Hospitality Services heeft een belangrijke focus binnen De Vos Groep. Het is één van de pilaren waar dit familiebedrijf op rust.

We spelen hierbij uitstekend in op de wensen en behoeften van de gasten en medewerkers, resulterend in een top serviceniveau van de dienstverlening. Het is dan ook onze overtuiging dat deze dienstverlening altijd “maatwerk” is.

Wij organiseren de dienstverlening op een zeer professionele wijze in een ontvangstomgeving waarin de gasten en medewerkers zich thuis voelen en waar men de persoonlijke aandacht en warmte van onze Hospitality Hosts voelt middels een gastvrije gemeende glimlach. We spreken de gasten aan met naam, serveren een heerlijke “Barista” kop koffie, verzorgen het binnenkomende telefoonverkeer en coördineren backoffice gerelateerde werkzaamheden. Authentieke gastvrijheid waarbij service en beleving vanzelfsprekend is.

Dit is wat De Vos Groep verstaat onder effectief ontzorgen!

Hospitality

Onze Hospitality Host vervult naast de reguliere telefoniste/receptioniste taken ook de rol van de gastvrouw. Onze Hospitality Host heeft gevoel voor topkwaliteit dienstverlening en kan zich voortdurend uitstekend  verplaatsen in de belevingswereld van de gast, medewerkers maar ook collega dienstverleners die actief zijn voor u of in uw pand. Daarnaast heeft de Hospitality Host  een gemotiveerde, representatieve en dynamische uitstraling die bepalend is voor de perceptie van gastvrijheid en effectieve ontzorging.

Een gastgerichte houding en zogenaamde omgangsvormen zijn niet aan te leren en zullen natuurlijk aanwezig moeten zijn. Hospitality zit in het DNA.

Wij hechten dan ook veel waarde aan werkervaring in een dienstverlenende functie. Onze Hosts zijn representatief, meertalig, computervaardig en beschikken over het juiste werk- en denkniveau. Wij besteden veel tijd aan de persoonlijke karakter eigenschappen en vaardigheden in onze beoordeling voor geschiktheid. 

5-sterren kwaliteit

kwaliteit met een gedegen aanpak

Als u kiest voor een Hospitality Host van De Vos Groep, dan krijgt u 5 sterren kwaliteit met een 100% continuïteitsgarantie.

Schakel De Vos Groep in voor onder andere:

  • Receptiediensten
  • Telefoniediensten
  • Servicedesk
  • Kwaliteitsmetingen
  • Hospitalitytrainingen

Ondersteuning bij uw facilitaire diensten?