Over De Vos Groep

We nemen de hele zorg voor uw facilitaire diensten uit handen

Steeds meer van onze opdrachtgevers zien de voordelen in van het combineren van onze dienstverlening. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw facilitaire diensten. We kijken samen met u naar de best mogelijke oplossing. Heeft u een uitdaging voor ons? Neem dan  contact met ons op.

De Vos Groep is dé landelijk opererende facilitaire dienstverlener voor het groot- midden- en kleinbedrijf. We bestaan ruim 57 jaar en hebben een compleet pakket diensten die elkaar, indien gewenst, heel goed kunnen aanvullen waaronder schoonmaak, hospitality, catering, inrichting van kantoorwerkplekken en onderhoud aan brandmeldinstallaties. 

Dus of het nu gaat om het schoonmaken van uw kantoor, het leveren van telefonistes of receptionistes, het verzorgen van de catering in het bedrijfsrestaurant, het onderhouden van brandmeldinstallaties of het ergonomisch inrichten van werkplekken, bij De Vos Groep bent u verzekerd van uitstekende dienstverlening.

Iedere dag werken onze mensen met veel plezier bij onze opdrachtgevers. Iedereen bij De Vos Groep heeft maar één doel en dat is: een tevreden klant!

Kernwaarden

Onze Missie

“Met gepassioneerde medewerkers werken wij aan de gastvrije en gezonde werkomgeving van onze opdrachtgevers.”

Onze Kernwaarden

Wij streven naar een duurzame samenwerking met zowel de opdrachtgever als met onze eigen medewerkers en doen dit vanuit de volgende kernwaarden: 

Aandacht: we zijn bewust betrokken bij onze relaties en onze gastvrije medewerkers. We werken met gedrevenheid en enthousiasme aan topkwaliteit dienstverlening met oog voor het welzijn van de mens en haar omgeving.
Betrouwbaar: we voelen ons verantwoordelijk voor het werk dat wij doen. We werken op een solide en integere wijze aan de dagelijkse uitvoering. We bieden flexibiliteit en continuïteit, waarbij wij loyaliteit en respect hoog in het vaandel hebben staan.
Creatief: we ondernemen door met nieuwe ideeën te komen en oplossingsgericht mee te denken met onze opdrachtgevers. We creëren een interne omgeving, waarin onze medewerkers gestimuleerd worden ideeën aan te leveren. We handelen vanuit onze vakkennis en durven nieuwe concepten te implementeren.

"Als ondersteuner snappen we dat we soms onzichtbaar moeten zijn."